Aktualitások, Gazdaságfejlesztés, Paktum hírek

Megtartotta soron következő ülését a Szociális gazdaságfejlesztéshez kötőtő munkacsoport

A Vas megyei foglalkoztatási- gazdaságfejlesztési Paktum projekt kiemelt figyelmet fordít a gazdaság és foglalkoztatás fejlesztés speciális területeire, így a szociális gazdaságnak a vármegyében betöltött szerepére is. Ehhez kapcsolódóan tartotta meg soron következő ülését a Szociális gazdaságfejlesztéshez kötőtő munkacsoport. Az eseményre tegnap délelőtt, a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. (FÉHE) 11-es Huszár úti intézményében került sor.

Az ülés a Paktum projekt és a munkacsoport eddigi tevékenységének rövid áttekintésével indult, amit a FÉHE Nonprofit Kft. munkatársai által tartott előadás követett a szervezet aktuális pályázatairól, valamint a paktum projekttel való szinergiájáról. Ezt követően pedig egy intézménybejárással egybekötött terepszemle keretein belül ismerhették meg a munkacsoport tagjai a FÉHE fogyatékossággal élő embereknek nyújtott szociális ellátási palettáját.

Zárásként egy kerekasztal beszélgetés vette kezdetét, ahol a meghívottak felvethették ötleteiket és javaslatokat tehettek a munkacsoport jövőbeni tevékenységére vonatkozóan.