Gazdaságfejlesztés, Munkáltatóknak

Idén is díjazzák a felelős munkáltatókat

Hetedik alkalommal hirdette meg az OFA Nonprofit Kft. “Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű díját, melyre október 10-ig nyújthatják be a cégek a pályázatukat. 

A pályázat évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, amelyek kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak e terület fejlődéséhez.

Felhívás és pályázati dokumentáció elérhetősége ide klikkelve érhető el.
A pályázható kategóriák 2022-ben:
  1. kategória: Kisvállalkozások
  2. kategória: Középvállalkozások
  3. kategória: Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)
  4. kategória: Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)
  5. kategória: Közszféra szervezetei
  6. kategória: Egyéb gazdálkodó szerveztek (alapítvány, szövetkezet, egyesület, egyesülés)

Különdíjak:

  1. A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot.
  2. Idén első alkalommal van lehetőség „LOW – Budget” különdíjra pályázni, azoknak a cégeknek, akik alacsony költségvetésből megvalósított innovatív megoldásokkal pályáznak.
  3. Idén szintén első alkalommal van lehetőség „FiatalokÉRT” különdíjra pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a fiatal, 30 év alatti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért.
  4. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben a „A Főváros Felelős Foglalkoztatója” különdíjat ajánlja fel a legjobb, budapesti székhellyel rendelkező pályázónak.


2022. őszén
 ünnepélyes díjátadóra kerül sor Budapesten, a jó gyakorlatok bemutatásával.