Vas Megye Családbarát Munkahelye és Vezetője Díjra lehet pályázni

A Vas Megyei Közgyűlés megalapította a Vas Megye Családbarát Munkahelye – Díjat és a Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díjat.

Az elismerés adományozásának célja azon munkáltatók és munkahelyi vezetők (pl.: tulajdonos, cégvezető, HR vezető, munkavállalói érdekképviselet vezető) díjazása, akik jelentős lépéseket tettek a munkavállalók család és munkahely összeegyeztethetőségének érdekében. Intézkedési javaslataikkal, programjaikkal, hozzájárulnak a munkáltatók és a munkavállalók együttműködésének javításához. Az átadásokra minden évben a Család Nemzetközi Napjához (május 15.) kapcsolódóan kerülne sor, 2018-ban, a díj alapításának évében 2018. december 15-én.

A pályázaton belül három kategóriában lehet nevezni, amelyek a következők:

  • Vas megyei telephelyen 100 fő foglalkoztatottig Vas Megye Családbarát Munkahelye
  • Vas megyei telephelyen 100 fő foglalkoztatott felett Vas Megye Családbarát Munkahelye
  • Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díj

A kitüntető díjak adományozására vonatkozó javaslatokat legkésőbb 2018. november 15-ig várja a Díjalapító.

További információt az alábbi linken talál vagy a VASI Család és KarrierPONT; Tel: +36 30 629 3256; csaladeskarrier@vasmegye.hu  elérhetőségeken lehet érdeklődni.

A díjak odaítélésének folyamatában a díjalapítás létrehozásában is közreműködő SAVARIA Család és Karrier Pont, a Szebb Holnapért Család és Karrier Pont és a Vas Megyei Család és Karrier Pont.

 

 

Zsuzsanna Dr. Biroszné Móritz

Szerkesztő

Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szakmai vezető

birosz-zsuzsa -nak összesen 136 bejegyzése van.Összes bejegyzés az írótól: birosz-zsuzsa