KÉPZÉS – Sütőipari és gyorspékségi munkás

Ingyenes Sütőipari és gyorspékségi munkás (OKJ 21 541 02) képzés regisztrált álláskeresők számára!

A képzés helyszíne: Szombathely, távolabbi lakhely esetén útiköltség térítés! A képzés kezdetétől az utolsó vizsga napjáig keresetpótló juttatás: 81.000 Ft/hó(napi 2700Ft)

Mielőbb jelentkezzen, ha nem szeretne lemaradni, nézze meg induló képzéseinket, ahol információt kaphat az aktuális  jelentkezési határidőkről és a képzések indulási időpontjairól!

A Sütőipari és gyorspékségi munkás képzés jellemzői:

Iskolai előképzettség: befejezett iskolai előképzettséget nem igényel

Bemeneti kompetenciák:

Szakmai előképzettség:

Előírt gyakorlat:

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Pályaalkalmassági követelmények:

Elméleti képzési idő aránya: 30%

Gyakorlati képzési idő aránya: 70%

A részszakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakörök, foglalkozások

 

A

B

C

3.1.1.

FEOR száma

FEOR megnevezése

A részszakképesítéssel betölthető munkakörök

3.1.2.

 7114

Pék, édesiparitermék-gyártó

Sütőipari munkás

3.1.4.

 7114

Pék, édesiparitermék-gyártó

Sütőipari táblázó

3.1.6.

 7114

Pék, édesiparitermék-gyártó

Gyorspékségi sütő és eladó

A részszakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A sütőipari üzemekben irányítással sütőipari termékek előállításában vesz részt.

A részszakképesítéssel rendelkező képes:

–       felkészülni a munkára,

–       előkészíteni a munkafolyamatokat,

–       alapméréseket végezni,

–       eszközöket használni, gépeket kezelni,

–       munkavédelmi előírásokat betartani,

–       irányítással feldolgozni a tésztát,

–       kelesztésnél elhelyezni a tésztát a kelesztőben, felületkezelést végezni,

–       irányítással vetési feladatokat ellátni, kisütni a termékeket,

–       csomagolási feladatokat végezni,

–       alapszintű adminisztrációs munkát végezni.

  1. SZAKMAI KÖVETELMÉNYEK

 

A

B

4.1.

A részszakképesítés szakmai követelménymoduljainak az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló kormányrendelet szerinti

4.2.

azonosító száma

megnevezése

4.3.

11945-16

Sütőipari alapismeretek

4.5.

11919-16

Élelmiszerelőállítási alapismeretek

Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését és Vas megyei állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, érdeklődjön személyesen a lakóhelye szerint illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (volt Munkaügyi Kirendeltség)!

Zsuzsanna Dr. Biroszné Móritz

Szerkesztő

Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szakmai vezető

birosz-zsuzsa -nak összesen 111 bejegyzése van.Összes bejegyzés az írótól: birosz-zsuzsa